top of page
Foto van schrijverMarlon Bos

Nieuwsbrief april 2023 - Nieuwe website www.defederatie.net

Beste Tuinders,

De afgelopen weken is er hard gewerkt aan de nieuwe website van de vereniging. Deze staat nu online. Een belangrijk nieuw onderdeel in het leden-gedeelte is dat u daar nu zelf uw tuindiensten voor Algemeen Werk kunt inplannen! Om de tuindiensten in te kunnen plannen moet u inloggen met het bij de vereniging bekende e-mailadres!

De tuindiensten zijn op de zaterdagochtenden van 09.00 tot 12.00 uur. Verzamelen is bij het werkhok aan de buitensingel. Wij verzoeken u om de 5 tuindiensten zo snel mogelijk in te plannen. De deadline voor reserveren is 30 april.

Wij hopen dat we met dit online reservering-systeem het voor u nog makkelijker hebben gemaakt om de tuindiensten in te kunnen plannen op een voor u geschikte ochtend. Als bijlage bij de e-mail sturen wij u een toelichting met een uitleg hoe het online reserveringssysteem werkt.

Mochten er problemen zijn bij het inboeken van uw tuindiensten dan kunt u een email sturen naar webbeheer@defederatie.net of de live chat knop gebruiken links onderaan de site. Feedback is natuurlijk ook altijd welkom om de site te verbeteren!

Met vriendelijke groet,

Het Bestuur

 


bottom of page